resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2205
    rastalarına özen gösterdiği kadar futbol gelişimine özen göstermediğini düşündüğüm, bir zamanların wonderkidi olan stoperimiz.

    kendisinin adını dünya futboluna duyurduğu dönem 2014-2015 sezonu celtic performansına dayanır, aynı dönem tandemi paylaştığı isim ise virgil van dijk'dır. o sezonun sonunda denayer kiradan döndüğü klübü manchester city tarafından kiralama bedeli alınarak bize kiralanırken, partleri van dijk 15m euro civarı bir bedele southampton'a transfer olmuştu.
    şimdi buraya kadar her şey normal, ama bu tarihten sonra iki oyuncu arasında kariyer ilerleyişi anlamında zıt yönlere yol ayrımları açılıyor. van dijk transfer olduğu premier lig ekibinde çok başarılı performanslar sergileyip değerini her geçen gün arttırırken*, denayer ilk galatasaray dönemi + sunderland kiralık sürecinde sezon başına yaklaşık 30 maç oynamış, gerekli gelişim fırsatını bulmuş ancak gelişmeyi geçtim parladığı celtic döneminden bile etkisiz bir futbolcuya dönüşmüştür.

    çalışmak, çabalamak, futbol adına bir şeyler öğrenmek durumunda kendisi ne tür methodlar uyguluyor ya da uygulamıyor bilemiyorum ama aynı dönemde çıktığı van dijk'ın halini görüp utanmıyorsa ve daha çok çalışma isteği duymuyorsa kendisinden büyük futbolcu olmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın