resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1900
    yardımcı antrenörün ne kadar önemli olduğunu bize her puan kaybında hatırlatan eski oyuncumuz.

    tamer hocanın göztepe'ye gitmesinden sonra şenol güneşin maç esnasında özellikle de kötü giden oyunda ne kadar çaresiz kaldığını jest mimiklerinden bile çok net görebiliyorum. tudor daha yolun başında bazı şeyleri de acı tecrübelerle öğrenecek fakat şu aşamada hatayı en aza indirmek ya da kötü giden oyunu değiştirmek adına ayhan akman'ın olumlu olarak pek bi etkisi olduğunu da düşünmüyorum.

    yıllarca süper ligde oynamış kariyerinin büyük bi bölümünü türkiyenin en büyük kulüplerinde geçirmiş bi hoca adayının teknik direktöre çok daha faydalı olması su götürmez bir gerçektir. özellikle de büyük maçlar dediğimiz üst sıralarda olan takımlarla yaptığımız maçlarda hocaya; cesaretsiz ve ikinci plansız oyun oynamamamız gerektiğini çok açık ve net söylemelidir. 5 gollü mağlubiyetleri tarihinde nadir yaşayan camiamızın ve uzun süre yıkıma sebep olan bu maçlarda bu kadar pasiflik ve müdahalesizlik canımızı yakmaktadır.

    evet maç öncesinde kafanda yaşadığın şeyler olmamış olabilir, sistemin sahaya yansımayabilir, dakikalar tükenirken her şey istemediğin gibi şekil alabilir, bunlar kabul edilebilir şeylerdir fakat taraftar gibi kenardan izlemek hiç bir müdahalede bulunmamak bir nevi skoru ve hezimeti kabullenmek bu ülkenin en büyük takımına yakışmamaktadır.

    kusura bakma ayhan efendi ama en az tudor kadar bu hezimetin sorumlusu sensin
App Store'dan indirin Google Play'den alın