resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2193
    (bkz: #2281671)

    haftaiçinde bu oyuncuyu eleştirdiğim zaman itin bir taraflarına sokuldum. bu sene galatasaray onun son şansı olduğunu geçtiğimiz yıllardaki vasat altı performansına devam ederse daha çok ülke ülke kiralık gezeceğini en sonunda mancester city'nin de kendisine kapıyı göstereceğini söyledik. aynı şekilde galatasaray'da da suyunun ısındığından bahsettik.

    ama futbolu duyguları ile izleyen adamlara laf anlatmak oldukça güç. galatasaray taraftarının en büyük zaafı malesef bu. kulubü ve taraftarı biraz sahiplenen adam görünce uğruna deli divane oluyorlar. bu adam malesef son bir aylık süreçte takıma katkı sağlamıyor. bir tane sağlam kademe yaptığını görmedim. hava topları desen ona keza öyle. ayağına top geldiğinde bam güm ileri vurma dışında bir meziyeti varsa benim gözümden kaçmıştır göremedim, özür dilerim.

    haftaiçi yazdığım entryde takımın en zayıf halkalarından biri olduğunu, daha çok çalışması gerektiğini, daha çok futbola konsantre olmalısı gerektiğini söyledim. ama denayer bildiğimiz gibi kendisine hiçbir şey katmadan , kara düzen oynamaya devam ediyor. belki de bu yüzden hiçbir kulüpte dikiş tutturamıyor. sonuç itibariyle city ile sözleşmesi olan bir futbolcu ve adamlar bizim çok abarttığımız bu oyuncudan pek bir nane olmayacağını seneler evvel anlamış , hadi o sene belki bu senedir bir patlama yapar diye her sene birine iteliyor.

    yolun sonu geliyor jason! england championship seni bekliyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın