• 352
    korktugumu basima getiren takimin maci. 2016-2017 sezonunda da firtina gibi girdik. 7. haftada zirveyi paylasiyorduk. riekerink bey diyorduk, eren on numara forvetti. pivot tipi santrafordu falan filan. takimin orta sahasi superdi, kanatlar falan ucuyordu. hayaller sampiyonluktu.

    bu sezon mu? iste az onceki paragrafta bu sezondaki ilgili kisilerle yer degistirin ufak tefek kavram farklarini koyun. kalite farki falan demeyin. ben sadece gidisat anlaminda cok benzer diyorum. muhtemelen sezon bitmeden tudor'u sepetleriz.

    neyse ben zaten bu aksamki maci da genclerbirligi macini da izlemedim. bu sezon takimdan ümidi kesmistim zira fener macindan sonra. o yuzden gelecek sezon beklentilerimi aciklayayim, sampiyonluk yarisi, basarisiz olma, sonrasinda takimin hocasinin gonderilmesi.

    gecen sene riekerink'e beden hocasi diyenlere mustehak iste! adam harbi beden hocasi cikti. sezonu erken acip, kondisyonu yukleyip, at gibi kosan adamlar 10. haftadan sonra patladı iste. neyse elestirdim yanginci taraftar oldum falan bilmiyorum daha ne kadar ne denir de yönetim istifa son sozum olsun bu mac ozelinde. bu dakikadan sonra basaksehir sahada 7 kisi kalda yenemeyiz. geçmis olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın