resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13978
    bu adam gelip de eski günlerine dönebilecek çapta/psikolojide/mantalitede olsaydı zaten barcelona'dan ayrılmazdı.

    bizim çocuğumuz dönemi bitmiştir artık. real madrid raul'u, casillas'ı gönderdi bir çırpıda.

    arda turan psikolojik olarak da bitmiş, kendi kendini bitirmiş bir insandır.

    kendi adına her şey güzelken, a.madrid'den barça'ya transfer olup da 6 ay oynayamayacağı dönemde, bizim takımda yaratıcı ve kaliteli oyuncu eksiği de varken, barcelona'ya kendisi için yapılan tekliften bahsederken "barcelona'ya geldik, ben kulübe ve bu kadar yatırıma sadakat göstermek için kiralık gitmedim. galatasaray kiralamak istedi. orada yapılan teklif kötü ve komikti. ama ne yapalım galatasaray kulübümüz, seviyoruz.”" diyen adamı mı düşüneceğim.

    yabancı oyuncu kuralı deseniz o durum 2019'dan önce başlamayacak. zaten o zaman yaşı 32-33 oluyor.

    florya rehabilitasyon merkezi mi?

    hayır şu anda işlerin kötü gittiği bir maçtan sonra bile takım kendi kabuğuna çekilip sıkıntıyı kendi içinde çözmeye çalışıyor. yarın arda turan gelse her programa malzeme vereceği kesin. bu adamın normal bir futbolcu gibi davranamayacağını bilmiyor musunuz?

    acun, rıdvan, emre b., göksel gümüşdağ gibi tiplerle bu kadar yakın olmasından mideniz bulanmıyor mu? lan bu adam fatih terim'i bile yedi amk ya koskoca fatih terim ya, ülke futbolunun en büyük ismi, en marka ismi. milli takımın başına gelmesi için galatasaray'a operasyon çekilen isim bunun yüzünden görevinden oldu.

    biz selçuk'un etkilerinden kurtulduk diye seviniyorken, yeniçeri cephesini güçlendirmeye, başımıza bunların ağa babasını getirmeye ne lüzum var?

    herkesin hayali 66 numarayla soldan yardırdığı, çalımlarla rakipleri ipe dizdiği futbol ama o halinde olacak olsa zaten buraya gelmez anlayamıyor musunuz?

    kaldi ki istemememizin nedeni futbol olarak verip veremeyeceği şeyler de değil, karakteri ve profili.

    aklı olan yönetim bu işe girmez, yoksa hem şampiyonluktan oluruz hem de takımın tüm enerjisi gider.

    ben florya'da yerli yabancı ayrımı ve kümelenmesi görmek istemiyorum, arda, selçuk tayfası ve yabancı grubu diye bir durum oluşacağını adım gibi biliyorum.

    en ufak problemde bunu kaşıyacaklarını biliyorum. kimseye malzeme vermeyin. şu güze ortamı da bozmayın!

    arda turan'ı istemiyoruz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın