resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13966
    ocak 2018'de galatasaray forması giyecek oyuncudur. yabancı sınırına siyasetin karar verdiği bir ülkede yaşıyoruz. gerçekçi olmak gerek. ben nef haberlerine de çok inanmadım açıkçası. gerekirse siyasi erk bir şekilde sponsor olarak getirir arda'yı türkiye'ye. spor üstü birisine dönüştü kendisi ve hem iktidar hem de arda bu durumu lehlerine kullanıyor.

    arda turan galatasaray forması dışında, galatasaray'dan kalite olarak yukarıda hiç bir takımda forma giyemez bundan sonra. kalemi kırılmış, vücudu yağ bağlamış, form durumu olmayan çünkü maç yapmayan bir oyuncu. hal böyle olunca zamanında galatasaray'ın teklifi komikti ehehe diyen adam galatasaray'a muhtaç hale geldi çünkü egosu ve 'adamlık' durumu kendisini gösterme ihtiyacı yaratıyor ve bu durumu gösterebileceği tek yer tuttuğu takım.

    ben gelsin-gelmesin kısmını aştım, kabullendim bir süreden beri. arda öyle yada böyle galatasaray'a gelecek. ayrıca klasik bir söz bu evet ancak denmeli: iyi bir arda galatasaray'a seviye atlatır, sıkışan maçlarda oyunu açar, hücuma çeşitlilik getirir. gol atamayan oyuncu sayımız fazla evet ve arda'da golcü bir oyuncu değil. ancak topu ileride tutum takıma servis etmesi bile bu lige yeter de artar.

    ben taraftarın arda hayatta gelmesin modundan da keyif alıyorum. siyaset kendisini galatasaray'a getirebilir ancak ultraslan dışında o taraftar kendisini yer. zaten eksi puanda gelecek. ultraslan'ı ayrı tutuyorum çünkü yönetimle dünya yansa ters düşmeyecek bir oluşumlar kendileri. ancak stat kocaman malum. arda zaten önyargıyla geliyor buraya. azıcık dozu kaçırdığında yaşanacakları düşünemiyorum. arda'nın bu forma altında mücadele etmeme gibi bir opsiyonu yok, yerler adamı. çok güler tribünlere, sırıtır yuhalama aldığında, alkışlar veya. arda mücadele etmek zorunda, başka bir yolu yok çünkü barınabilmesinin. ispanya'daki gibi de yatırmazlar adamı burda. istanbul'da bir sürü manyak adam var, laf atarlar kendisine. sürekli diken üstünde oynayacak.

    sona gelelim. transferinin çok ilginç olaylara yol açacağı bir gerçek. yaşanacakları hep beraber göreceğiz. kiminle konuşsam herkes önyargılı kendisine ve önyargılı olmakta da haklıyız. bakalım neler olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın