resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2159
    şu çocuğun üstüne ne diye bu kadar gidiliyor anlamıyorum. bir tane yamuk basın açıklaması yok, profesyonelliğe aykırı bir davranışı yok, sessiz sedasız sırası gelince işini yapmaya çalışıyor. story mevzusu yüzünden demiyorum, genel olarak trabzon maçından* beri yerden yere vuruluyor. ben de kendisinin bazı eksiklikleri olduğunu düşünüyorum, trabzon maçında da kötü oynadığına katılıyorum.* ama 22 gibi stoper için genç sayılabilecek yaştaki bir futbolcuya bile 1-2 maç sabredemeyecekseniz yarın öbür gün 30 yaş ortalamalı takım görünce mırın kırın etmeyeceksiniz bu kadar basit.

    22 yaşındaki bir futbolcu futbolun temel bileşenlerini öğrenemez o treni kaçırmıştır. ama tecrübeyle de ilintili mental problemlerini gayet çözebilir. kafa toplarında daha iyi zamanlayabilir, akan oyunda konsantrasyon kaybını minimuma indirebilir. zaten bunları hallederse de taş gibi stoper olacaktır. ayrıca şuanda da rotasyon için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum, sırf çok yönlülüğüyle bile bu takımda olmayı hakediyor.

    senelik toplam maliyeti 2 milyon euro'yu geçmeyecek şekilde hem stoperleri hem de gerektiğinde bekleri yedekleyecek, uyum sorunu yaşamayacak başka oyuncu öneriniz varsa güzelinden bir inceleme yazısı yazın da keyfimiz yerine gelsin. "havalimanında beklemese aynı ahmet çalık" demekle olmuyor bu işler.

    kilo almış diyenler için şunu da şöyle koyalım;
    https://pbs.twimg.com/...ZiXYAA1Y0M.jpg:large
App Store'dan indirin Google Play'den alın