• 107
    sezonun en kritik maçı. tudor'un gerekirse kazanmayalım yeter ki kaybetmeyelim düşüncesiyle çıkarsa çok zorlanıp korkak futbolla yenileceğimiz ve kredisini tüketeceği maçlardan biri olur.

    öncelikli düşüncem orta sahanın beyni 5 numaralarının (emre belezoğlu) rahat pas yapamamasını sağlamak olmalı bu bağlamda fernando ve ndiaye'ye çok iş düşüyor. kanatlardaki elia ve viscaya da çok çok dikkat etmek lazım. asıl korkum kerim frei'in ilk 11 başlaması fakat abdullah avcının kerim frei'yi daha önceki maçlarda yaptığı gibi hamle oyuncusu olarak gidişata göre 2. yarı oyuna süreceğini düşünüyorum. stoperlerindeki attamah'ın genç ve tecrübesiz olması gomis'in rahatsız edici oyunu karşısında hata yapma ihtimalini artırıyor. adebayor'un serbest oyunu ve top dağıtmasını ise tolga ciğerci'nin birebir pres oyunuyla engellemeliyiz diye düşünüyorum. böylelikle atakları olgunlaşmadan bizim yarı sahaya yerleşmeden son bulacak.

    eğer bu maçı kazanırsak büyük maç kazanamama olgusunu yıkacağız özellikle deplasman maçımız olması rakiplere daha da korku salacak. hep diyorum yine söylüyorum bu maçı allahın izniyle alacağız . allah yardımcımız olsun
App Store'dan indirin Google Play'den alın