resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 123
    transferi karşılığında elden çıkarmak istediğimiz oyuncuların yanında ya da yerine alt yapıda gelecek vadeden oyuncularımızdan birini ya da bir kaçını kiralık verebiliriz alanyaspor'a. çünkü görünen o ki genç oyuncularımız en fazla türkiye kupası maçlarında süre alabilecek ve bu süreler de oldukça kısıtlı olacak gibi duruyor. ayrıca alanyaspor'un başında safet susic gibi öğretici bir hoca da var. hem süper lig seviyesinde tecrübe kazanırlar hem de gelişmelerini sağlayabilecek bir hoca ile çalışmış olurlar.

    emre akbaba'yı bize vermeleri halinde ofansif orta saha bölgesinde oluşacak boşluğa karşılık atalay babacan olabilir mesela. atalay'a ek olarak recep gül ve yunus akgün de olabilir. tabi bu kiralamaların oyuncunun durumu açısından doğru zamanda yapılmalı. erkenden üst seviyede süre alacakları ortama onları sokmak geriye götürebilir. fiziksel gelişimlerinin de ne durumda olduğu kritik.

    emre akbaba takımımız için bence çok güzel bir ekleme olacak gerçekleşirse. bu güzelliğe ek olarak genç oyuncularımızın tecrübelenmesi ve gelişmesi de sağlanabilirse tadından yenmez bir transfer olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın