• 105
    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    çok önemli maç. bu maçı kazandığımız anda 3 puan gerimizde gelen rakibin direncini kıracağımız gibi diğer rakiplerinde motivasyonunu yerle bir edebiliriz.

    dizilişten daha çok sahaya hangi anlayışla çıkacağımız önemli. bir kere kendi yarı sahamızda rakibi karşılayıp kontra atak deneyeceksek tolga ciğerciyi taca çıkarmış oluyoruz. adamın kontra atak oynayacak bir özelliği yok. bunu açık şekilde trabzon ve antalya maçları gözümüze gözümüse soktu. eğer kontraatak oynayacaksak lato, mariano, belhanda ve gomis gibi oyuncuların da etkilerini en aza indiriyoruz. o yüzden takımın selameti için oyuncu özelliklerine göre bir oyun planı geliştirmemiz elzem. bu da nedir? önde baskı... zaten en iyi yaptığımız şey bu. rakibin defans hattına oyun kurdurtmamak. başakşehir defansı baskı yediğinde mala bağlıyor hemen.

    ne kaybettiysek şu 'rakibe önlem almak' muhabbetinden kaybettik. biz kendi oyunumuzu oynayalım. gerekirse eren-gomis ikiliseyle çıkalım ama galatasaray gibi oynayalım. ilk haftalarda gördüğümüz skor ne olursa olsun saldıran takıma yıllardır hasret kalmıştık. o yol doğru yol, aynen devam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın