resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 133
    kendisi bizim şampiyon olduğumuz, fenerbahçe'nin ise kendini avrupanın yeni prensi(!) ilan ettiği ve çeyrek final oynadığı 2007/2008 sezonunda mükemmel bir performans göstermiştir. o kadar iyi bir sezon geçirmiştir ki kendisi euro2008 'de milli takımımızın en büyük kozlarından biri olacaktı. ancak sakatlığı dolayısıyla kadrodan çıkarıldı ve geçen sezondan beri eski performansının çok çok uzağındadır.

    bu sezon * biraz daha kendini toparlamış görünsede eski hallerinden eser yoktur. belki de önünde çok iyi bir deivid de souza olmadığı içindir. bunu bilemeyiz çünkü bir daha ne deivid o kadar iyi oldu ne de gökhan.

    kendisi her ne kadar efendi ve suya sabuna dokunmaz gibi görünse de 27 şubat 2008 galatasaray fenerbahçe maçı'nda top toplayıcı çocuğa yaptığı "topu at" hareketinden sonra zaman geçirmeye teşebbüsten kırmızı kart görmüştür. bu olaydan sonra yaptığı "valla ben bişi yapmadım" tavırları ise kişiliği hakkında bizi yanıltmıştır.
    gerçi fenerbahçe forması giyen birinden "o kırmızı kartı hak ettim" açıklaması beklemek hayalperestliktir. sonuç olarak gökhan gönül sayesinde fenerbahçe medyası galatasaray'ın üstüne gelmiştir. -11 kişi hayatta yenemezsiniz geyiği ile- ancak sağolsun nonda bu derde deva olmuştur sezon sonunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın