• 36
    gectigimiz gunlerde durduk yere * eski futbolcu basliklarina saldirmis yeni, 7. nesil yazar.

    kendisi gordugum kadariyla what can i doo'nun yeni ve hatta gelismis versiyonu *.

    siyasi gorusu beni ilgilendirmez ancak gidip de, galatasaray'a laf eden binali'yi savunursan, o zaman beni ilgilendirmeye baslar. ister devlet bahceli baban olsun, ister binali amcan, rte baban olsun, galatasaray ile ilgili ileri geri konusan, sacma sapan atip tutan insani burada "ilgilenmedigimiz bir konu" uzerinden savunmaya calisirsan komik duruma dusersin.

    siyasi partinin ust kademesinin sozlukte konusulmasindan rahatsizsan, bize "onlar hakkinda konusmayin" degil, ilgili siyasi partinin ust kademelerine gidip, "galatasaray hakkinda konusmayin" diyeceksin.

    1- galatasaray ile ilgili laf soyleyen, galatasaray ile ugrasan herkese bu sozlukte laf edilebilir.
    2- ataturk ilgi alanimiz degil, sevgi alanimiz. elinize firsat gecse salyalar sacarak yapacaginiz ataturk dusmanligini, burada suyla seyreltip gizli ataturk dusmanliginizi seklinde kusmayin.
    3- ben ataturk'ten nefret etmiyorum, sadece binali'ye laf edildigi icin o ornegi verdim diyorsan, ataturk ile binali'yi ayni kefeye koyuyorsan, "nefret edip etmedigini" bir daha dusun derim. ataturk'u ayni kefeye koydugun adami ben sol cebine koymam! birisi turkiyeyi kuran, turkce'de devrim yapan adam, birisi turkce konusamayan, turkce yazamayan bir adam. ustune ustluk sonuncusu bir de boyuna edebine bakmayip galatasaray ile ilgili atip tutuyor!
    4- bizimle degilsin. seni kendi adima 3 hayirla ugurluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın