• 47
    tarzini cocuklugumdan beri sevmedigim tiyatrocu, aktor. divan kurulu lagvedilmeli zaten. ak yuruyenlerin bulusma alani olmus iyice. 1 tane akli basinda kelam yok. baskan secen baskana baski kuran bir kurul ve onun toplamasindan ibaret. eskiden canli degildi de bir sayginligi vardi. simdi o canli yayinlarla beraber kimin ne oldugu ortaya cikti. aydemir akbas da tuzu biberi oldu. hayati galatasaraymis. dogrudur galatasarayli da olmasa gozumde hic degeri olmayan bir adamdi. galatasaray icin herkesi herseyi satarmis.

    youtube'da bulamadim. ibo show'da kafasinda sari kirmizi bere parodiler yapardi. canlandirdigi karakterden de ibo'dan da ortamin kalitesinden de tiksindigim icin hic izlemedim. keske bulsaydim youtube'da da izleyip koysaydim internete. izlememe sebeplerimden biri de kafasinda bereli karakterin ibo'dan paso azar yemesi ve ibo'nun seyircilere "ya iste goruyorsunuz galatasarayli meczup" tavirlariydi.

    dedigim gibi izlemedim. birkac kere bu sekilde denk geldim ya da bende boyle bir imaj birakti. bulup izlemek lazim. tiyatro(!) icin sanat(!) icin ya da yevmiye icin galatasaray'i malzeme etmis mi etmemis mi? satmis mi satmamis mi? galatasaray'in imajini 2 gun once dahil yere calmis mi calmamis mi?

    en azindan 2 gun oncesi icin tarzi ve uslubuyla o yere goge sigdiramadiklari divan kurulunu kendisiyle beraber yerin dibine sokmustur, ondan eminim. bence hayirlisi olmustur. umarim bir gun su dernek mernek statusu degisir de divan toptan lagvedilir bu adamin uslubu da insanlarin hafizasinda yer ederek lagvedilmesine bir baska neden olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın