resim
Ezequiel Iván Lavezzi
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Arjantin
  • 167
    lavezzi galatasaray'a gelse ve hücüm hattımız gomis-feghouli-lavezzi olsa gerçekten çok güzel olurdu. ama hayalleri bir kenara bırakırsak, lavezzi çin'de yıllık net 14 milyon euro kazanıyor. bu adam chelsea ve manchester united'ı reddedip çin'e para kazanmak için gittiğine göre, kariyerinin son kontratındaki tek önceliği de en çok kazanabileceği takıma gitmek olacak ve 2.5 yıllık sözleşme isteyecek.

    bir şekilde şu an çin'de kazandığının yarısını kazanmaya ikna etsek bile bize maliyeti 7.5 milyon euro imza parası, yıllık garanti 4 milyon euro artı bonusların olduğu 2.5 yıllık bir sözleşme olur.

    şu anda oynadığı kulüp kendisiyle devam etmek istiyor ancak yeni sözleşmede daha az ücret vermek için pazarlık yapıyor. menajeri ise bu pazarlıkta fiyat yükseltmek ya da başka bir kulüpten daha iyi bir sözleşme alabilmek amacıyla lavezzi'yi başka takımlarla birlikte galatasaray'a da önerdi. benim tahminim, şu anda çin ligi'nde çok iyi oynadığı, ülkede popüler olduğu ve çin kulüplerinin çok daha zengin olduğu düşünülse mutlaka bizim verebileceğimizden daha yüksek teklifler alır ve çin'de kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın