resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13905
    aslında tekrardan düşündüm de, bize gelirse ciddi katkı verebilecek oyuncu. sonuçta futbol sadece teknik taktik ve kondisyonla açıklanabilecek bir spor değil. inanç ve motivasyon da önemli bir faktör. hatta sanıldığından çok çok daha önemli bir faktör.

    evet arda turan neredeyse 1 senedir düzenli olarak futbol oynamadı, evet bu süreçte bir de kritik sakatlıklar yaşadı, evet gözle görülür derecede ciddi bir kilo ve kondisyon sorunu da var ama bunların hiçbir önemi yok, zira takımımıza transfer olması sonucu her şey çok daha iyi olacak ve kendisi inşaallah tekrardan 66 numaralı arda'ya dönüşecektir. bunun gerçekleşmemesi için önümüzde hiçbir geçerli sebep yok. öyle değil mi dostlar? yeter ki gelsin yani ne olursa olsun hele bir gelsin, o zaman her şey tamam olacak. kendisinin bir gaza gelmesine bakar yani o zaman tüm bu bahaneler yalan olur.

    sonuçta 66 numarayla harikalar yaratan kişi de arda, allah'ın izniyle en kısa zamanda takımımıza katılacak kişi de arda, yani daha önce nasıl yaptıysa yine yapabilir, inanmayan açsın 2008-2010 arası performansını izlesin. dualarımız seninle arda, eminim ki dualarımız sana iyi gelecektir. hem takımda halihazırda bir sürü çöp varken değil arda, aydın yılmaz bile gelse sorun olmaz, en nihayetinde o kadar çöp var yani paralar onlara gideceğine bunlara gider, yine aynı kapıya çıkıyor. buna ek olarak kendisinin gol ve asistlerinde (çünkü kesin olarak yapacak) görürüm ben buraları :)))

    kendisine destek olmak adına şu şarkıyı da buraya bırakayım: https://www.youtube.com/watch?v=YVtCTwirytw (lütfen sadece kendisinin olduğu kısımlara odaklanalım)

    öff... yazarken bile içim sıkıldı amk :(

    içim sıkıldı lan!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın