• 39
    çok iyi galatasaraylıymış bilmemne, olabilir doğrudur. hiçbirimizin elinde sonuçta galatasaraylılık ölçer yok. kendisinin son densizliğini savunurken böyle argümanlara gerek yok. bu adam kahvehanede ahbaplarıyla konuşmuyor. galatasaray'ı temsilen konuşuyor ve bunu televizyonlar da çekiyor. ağzından ne çıkıyorsa bir tart, öyle konuş.

    galatasaray için karıyı bile satarım diyor kendisi. satma abicim satma. bu hayatta galatasaray'dan daha önemli şeyler de var. ben fenerbahçe için hapis yattım diyen aziz yıldırım'dan ne farkı var bu söylemin. galatasaray'ın menfaatine bir iş olduğunda her türlü ahlaksızlık meşru mu oluyor yani. önce ahlak-etik-hukuk her neyse, sonra galatasaray olmalı...

    tabi ki karıyı satma derken bir darbı mesel, bir teşbih olduğunun farkındayım. tabi ki direkt pezevenklikten bahsetmiyor. ama galatasaray için her şeyi yaparım manası buradan çıkıyor. ve bunlar aziz yıldırım'ın iğrenç, hastalıklı mantalitesine uyuşuyor. galatasaray sevginizi böyle anlatmayın kardeşlerim, böyle anlatmayın. bunlar sağlıklı bir insanın ağzından çıkan ifadeler olamaz.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın