resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13878
    bu "adam" galatasaray'a gelirse ben de bir "müşteri" olarak her hafta istisnasız yuhlamazsam adam değilim. kimse bana "omo o golotosoroylo" falan da demesin.

    bakın sevgili renktaşlarım. bu adamda iş etiği denilen şeyden gram yok. şöyle açıklayayım size...

    ben bir gazeteciydim. (şu anda maalesef çalışmıyorum) velev ki ben bir maça gittim ve maçın özetini gazeteye yazmam gerekti. maçın 85. dakikasında "amaan maç bitti" diyip çıktım ve 90+da gol oldu. ben ise gittim gazeteye 0-0 diye yazdım. bendeki iş etiği hakkında ne düşünürsünüz? ya da daha da basiti... bir galatasaray muhabiri gazeteye "eren derdiyok gençlerbirliği'ne harika goller attı" yazsa ne düşünürsünüz?

    bu "adam"daki durum da birebir aynısı. düşünsenize... adam bizzat "göbekli olabilirim ama adamım. kimseye adamlığıma laf ettirmem" dedi. bir gazeteciden beklediğiniz sorumluluk nasıl doğruyu size iletmek ise bir futbolcudan beklenilen sorumluluk da sahaya fit olarak çıkmaktır. hepimiz insanız. futbolcu kötü oynayabilir, gazeteci harf hatası yapabilir. nasıl gazeteci maç izlemeden yorum yapamazsa, futbolcu da poposunu, göbeğini salmış olarak sahaya çıkamaz!!

    bu "adam"ın türk futboluna bu saatten sonra yapabileceği tek katkı, gençlere "nasıl futbolcu olmamalısınız?" konusunda ibretlik örnek olmaktan öte gidemez. gitmemelidir.

    (ha futbol sahası dışındaki kısma da özellikle girmedim...)
App Store'dan indirin Google Play'den alın