• 2
    2012-13 yıllarında ronda rousey ile 2 kemer maçına çıkıp, ikisini de submission ile kaybetmişti. 2016 yılında ise ronda'yı pataklayan holly holm ile kemer maçına çıkma şansı yakaladı.

    favori holly holm idi çünkü ufc'de 2013 yılından beri şampiyonluk kemerini elinde tutan ronda'yı 2. rauntta vahşi bir şekilde nakavt etmişti. maçta 5. raunt başlamadan önce her şey beklenildiği gibiydi. holly holm 4 raunttan 3'ünü almış, miesha tate ise sadece 2. rauntta rakibine üstünlük sağlayabilmişti. 5. raunt başladığına holly holm yine üstün olan taraftı ancak maçın bitimine 1.5 dakika kala çok iyi bir güreşçi olan miesha tarafından yere indirildi ve rear naked choke ile pes ettirildi.

    miesha tate uzun dönem ronda rousey yüzünden alamadığı kemeri, ronda'yı nakavt eden bir dövüşçünün elinden almıştı. ancak kemer sevinci pek uzun sürmedi. 4-5 ay sonra kemerini korumak için brezilyalı amanda nunes ile karşılaştı ve hiçbir varlık gösteremeden birinci rauntta submission ile yenilerek kemerini kaybetti.

    2016 yılının sonlarına doğru, kasım ayında conor mcgregor'un ikinci kemerini aldığı ufc 205'de raquel pennington ile karşılaştı. bu maç kariyerinin son maçı oldu. pennington ezici bir üstünlükle 3 raunt sonunda puan ile kazanan taraf oldu ve miesha tate maçtan sonra emekli olduğunu açıkladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın