resim
Mehmet Topal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Ön Libero
Yaş:38
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2252
    şu an fenerbahçe'den bir adam alma şansım olsa takımda görmek isteyeceğim tek futbolcudur. dile kolay 4 sezon formamızı giyip 1 önemli şampiyonluk görmüş, kıçına teneke bağlanıp yollanmasına rağmen kulübe çok ciddi bir para kazandırmış, "topal futbol" dönemine yetişse de meşhur bam'ı kıl payı kaçırmış ve her zaman efendiliğiyle hatırladığım, aklıma pek bir yamuğu gelmeyen düzgün bir insandır.

    kötü bir stoper ve türkiye şartlarında idare eder bir ön liberodur. fenerbahçe'ye gitmesine karşın antipatik olmamıştır; yani buna belki de en çok direnebilmiş oyuncudur. yeniçerilik potansiyeli yoktur, bir bakıma evladımız gibidir kendisi. bize garez yapmayan, adamcılık kovalamayan ve arkamızdan konuşmayan herkese gönül kapım açık. beşiktaş iddiaları basında dolanırken araya girsek iyi olur bence.

    mehmet topal'ı övmek için yazmadım bunları, şu an için fikirlerim böyle... hem takımda yedek ön libero da yok. selçuk ve tolga gibi helva futbolcularla orayı yamamaya çalışıyoruz, en azından fernando adam gibi yedeklenmiş olur. bunun dışında valbuena ya da janssen dahil fenerbahçe'den kimseyi istemezdim...

    http://img-fanatik.mncdn.com/.../fft11_mf759357.jpeg hey gidi mehmet topal'ım, zaman ne çabuk geçmiş...

    not: tabi tek bir koşulum var, eskisi gibi saçını uzatıp sakalını da tıraş edecek :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın