resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13863
    birçok galatasaray sevdalısı gibi ben de kendisinin galatasaray'a gelmesini, küfürlü yakıştırmalarla aşağıladığı o değerli formamızı giymesini zerre istemiyorum. kişisel tahminim de en azından futbolculuk yaşamında kulübümüzde forma giymeyeceği yönünde.

    ancak bu tahmin birçok değişkene bağlı ve tutup tutmayacağı gerçekten bir muamma. şöyle ki, bundan yaklaşık bir sene öncesine kadar, ligtv'sinden a spor'undan, fanatik'inden fotomaç'ına kadar her türlü spor basın yayın kuruluşundaki herkes arda turan'ı öz evlatları gibi seviyordu. arda da gösterdiği performansla, atletico'daki yükselişi ve barcelona'ya gitmesiyle rakitic ile kıyaslanacak kadar bir seviyeye ulaşmıştı ve arda sevilmekte, geçmişindeki olayları unutturmakta haklıydı. daha sonra arda'nın performansının düşmesi, siyasi açıklamaları, avrupa şampiyonasında yaşanan olaylar kendisine karşı net bir cephe oluşmasına sebep oldu. buraya kadar bir problem yok, arda hala birçok medya mensubu tarafından çok seviliyor ve çokça kollanıyordu. işte durum bu seviyedeyken arda ve galatasaray spekülasyonları çıksaydı, taraftarın tepkisi ne olursa olsun arda şuanda galatasaray forması giyiyor olurdu. fakat gerek galatasaray'ın kötü durumu, mali açıdan krizde olması arda'nın galatasaray'a dönme ihtimalini doğurmamıştı bile.

    tüm bu olayların ardından prim ve avrupa şampiyonasındaki rezaletler soğuduktan sonra bir gün arda turan'ın bilal meşe ile olan kavgası kendisinin fişini çektiği ve galatasaray'a gelme ihtimalini "bence" yok eden olay oldu. medyada arda turan'ı koruyan kollayan çok büyük bir kesim, arda'ya karşı oluşan cepheye katıldı ve gerçekten çok büyük bir nefret duymaya başladı.

    buradan sonra da arda üzerinden medyada bir savaş başladı, rıdvan ve avaneleri vs. diğerleri diyebiliriz bu savaşın taraflarına. rıdvan tarafı arda'yı sonuna kadar savunacak, toparlanması, mahvettiği kariyerini yeniden yoluna koyması için sonuna kadar savaşacak. arda'yı galatasaray'a yakıştırmasının temel sebebi de bu zaten. gidebileceği, toparlanabileceği başka yer kalmadı arda'nın, tek çaresi galatasaray'a dönmek. ama rıdvan'ın tek başına bunu yapabilmesi çok zor. işte bu yüzden arda galatasaray'a gelmeyecek bence. tabi yine de açık kapı bırakmakta fayda var, konuşulan ismin arda ve rıdvan olduğunu unutmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın