• 77
    başakşehir'e vurup geçmek zorundasın hoca. galatasaray'ı prangalamaya çalışanlara, bizim kulübümüz dedikleri ekip üzerinden gereken mesajı vermelisin. bu kulüp, barcelona, manu, r.madrid ile bile maç yaparken nasıl kazanırız diye düşünen insanların kulübü. rakibine saygı duyarsın, önlemini alırsın. ama kalkıp bir puan için idare etmeye kalkarsan senin buraya ait olmadığın tescillenir.

    bizim hayallerimiz bu boktan ligle sınırlı değil hoca. burası bizim için bürokratik bir basamak. bizim hayalimiz şampiyonlar ligi. bunun bilincini de herkese aşıla.

    yok başakşehir iyi ekip, yok trabzon'da şu var, yok kayseri şöyle oynadı, yok antalya çok zorlu. e derbi de kazanamıyoruz? kim kaldı geriye?

    tatava yapmadan vurup geçmeliyiz önümüze kim çıkarsa. rakiplerini asla küçümseme, ama kendini bilerek onların karşısına çıktığında tedirginliğe, çekingenliğe gerek olmadığını da görmen lazım.

    burası o maçtan 1 puan alsak iyi, bu maçta yenilmesek iyi diyenlerin yeri değildir. her maçına kazanmak için çıkanların yeridir burası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın