resim
Şener Özbayraklı
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:34
Boy:1.71
Uyruk:Türkiye
  • 216
    http://tr.beinsports.com/...ahce-mac-ozeti#video

    şimdi bir sağ bek çalım yiyebilir, hava topuna çıkarken zamanlama hatası yapabilir. burada bence mental sıkıntılar ve rakibin hata değerlendirme yeteneği de devreye giriyor. ama şu maçta şener'in top kontrolünde yaptığı hatayla yenen golün açıklaması yok.

    top kontrolü yahu. futbolda amaç nedir? yediğinden fazlasını atıp galibiyet almak. bunun için de şut atarsın, pas verirsin. bunları yapmak için önce topu kontrol etmen lazım. kontrol etmediğin topa nasıl dokunabilesin ki? şener bunu yapamamış işte. futbolun en temel şeylerinden birini yapamıyor, akabinde gol yeniyor. ve bu adam fenerbahçe'de öyle veya böyle sağ bek oynuyor. ha oynasın, bizim işimize gelir de, komik durum ya. orada oynayabilen isla var, dirar var. biri sakat olsa diğeri var. ama yine şener oynuyor bir şekilde. çok tuhaf.

    topa gittiği yer de kendi bölgesi değil bu arada. işin kötüsü pozisyona iyi bakın, şener'in arkasında, çizgiye doğru bir adam daha var. o top oraya gitse yine net pozisyon. şener topa hamle yapmadan sekmesini beklese rahatça alacak. daha hızlı gidip kafayla uzaklaştırsa yine problem yok.

    adam hem zamanlama hatası yapıyor, hem yanlış yere gidiyor, hem teknikte problem var. üçü bir arada, nescafe gibi futbolcu yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın