• 1976
    17-18 sezonunda pepe dışında transferlerinden pek bir fayda alamamış futbol takımı. pepe transferi de giden marcelo'nun boşluğunu doldurdu. ama net iyi transfer oldu, tartışması bile olmaz.

    negredo, medel, lens takıma bir türlü adapte olamadı. bu adamların hepsi 11'e alındı ama oynamıyorlar, biraz da bu yüzden huzursuzluk çıkarıyorlar zannedersem. bu kadar yaşlı bir takımın hala yaşlı oyuncular peşinde koşturması da ilginç hakkaten.

    geçen seneden marcelo, beck, aboubakar kaybedildi ki hepsi faydalı oyunculardı.

    yani şampiyon takım var olanın üstüne koyamadı hatta geriledi. takımın yaşlı olduğunu ve 1 sene daha yaşlandığını düşünürsek bu beşiktaş için çok kötü oldu. quaresma, g.gönül, adriano, atiba falan epey yaşlı oyuncular. ve kesinlikle düşüşteler, daha da düşecekler.

    tabi yükselen form durumlarını da hesaba katmak lazım. özellikle ryan babel. inanılmaz olgun ve etkili oynuyor. kendisini zamanında liverpool'a transfer ettiren potansiyeline sonunda ulaşabilmiş gibi görünüyor. cenk ve tolgay da bu sezon oldukça iyiler. talisca ve oğuzhan ise geçen sezondaki formlarının gerisindeler. talisca'nın sorunu bambaşka ki zaten hepimizin malumu.

    velhasılıkelam sonunda ligde toparlanmaya başladılar. şampiyonluk yarışına bir şekilde dahil olacaklardır. ne de olsa oturmuş bir takımları ve çok tecrübeli bir teknik direktörleri var. ben asıl rakibimizin başakşehir değil beşiktaş olduğunu düşünüyorum. kendileriyle henüz bir maç oynamadık ve beşiktaş-galatasaray maçları şampiyonu belirlemede kilit faktör olacaktır diye tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın