resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 3780
    rıdvan dilmen tarafından "fenerbahçe için bir e şıkkı buldum" şeklinde 5 kasım 2017 tarihinde açıklanan fenerbahçe'nin kurtuluş önerisi vardır. kendisi sözlerine; a) aykut kocaman istifa etmeli; b) oyunculardan bazıları kadro dışı kalmalı; c) başkan istifa etmeli; d) yönetim ve aykut hoca birlikte gitmeli diye başlayıp: sonradan işbu girdinin başlığını dile getirerek türkçe'de var olan kelimeleri kimi zaman yüklemsiz kimi zaman öznesiz; ne devrik ne de kurallı cümlelerle saçma sapan şekillerde bir araya getirerek adeta lal oldu ve ebleh ebleh hırıltılar çıkardı.

    akabinde kendince izah ettiğini zannettiği e şıkkını açıkladı. hatta yarın sabah gezetemize yazdık dedi ve devam etti; "artık duygularımızı bir kenara bırakacağız, mantığımızı da bir kenara bırakacağız. bir şey yapacağız şey ayrı, birşey yapacağız şey bitişik böylece mantığımızı duygumuzu birleştirerek 6 haftalık çerez de (-de ekini işbu girdinin yazarı ayırdı zira memleketin coğrafi bölgelerini bilemeyen -de'nin nasıl yazılacağını da bilmez diyerekten rıdvan gibi saçmalamaya başladığını anlayarak parantezi kapattı) yapmamalı hani bozuk para verip harcamamak lazım katıldığım bir konusu (aynen böyle) var 11-13 haftada hiç böyle 3 yıllık hata toplamını beklemiyordum diyor ancak takımın da yavaş futbolu ve pozitif olarak olmaması da bizlerin mutsuz olduğu konu eğer çok çok ten uyuşması yoksa aykut hocayla da bir kere oyuncu transferi devre arasında sadece alarak değil göndererek de rotasyon gitmek lazım. dolayısıyla ben bir e şıkkı kendime göre bunun daha hayırlı olacağını düşünüyorum ama karar tabi yetkililer verecek ama ben buldum". e şıkkı ne yani şeytan rıdvan??? anlayan beri gelsin...

    galatasaray sen nelere kadirsin... rıdvan resmen kafayı sıyırmış, konuşmayı unutmuş, böyle ahraz gibi bir şey olmuş. resmen hem aziz başkan hem de kocaman aykut 4 kasım 2017'deki yayını için kendisini azarlamış. bu da zaten konuşmasına başlarken murat kosava'ya dediği gibi akşam yatarken düşünmüş sonra gece uykudayken dönmüş sabah kalktığında da bir e şıkkı bularak uyanmış fenerbahçe'nin kurtuluşu için.

    iyi de rıdvan şeytan sen ne anladın bu kadar saçmalamadan. açıklamasında tek başına mana taşıyan söz öbekleri var ama bir araya getirildiğinde anlam kaybına maruz kalıyorlar. işin özü rıdvan kendisini çok kasmış gerçekte fenerbahçe'nin kurtulma şansı bilimsel olarak olmadığından şeklen varmış gibi en azından çıkıp konuşayım demiş. ama arada contayı yakmış, kayışı koparmış, baya baya görüntü var ses yok sorunsalı.

    p.s.: işte böyle rıdvan, galatasaray adama konuşmayı unutturur...bu sene de çok eğleneceğiz dedirten şeytan rıdvan beyanatı...

    bu da videosu (utanmadan siteye koymuşlar hemen hemen birebir olmuş girdim);

    http://www.ntvspor.net/...657f9df97416c8237d48
App Store'dan indirin Google Play'den alın