• 613
    rasim ozan kütahyalı, galatasaraylı kimliği ile oturuyor o koltukta. o nedenle yaptığı espiriler, mizansenler, şakalar hep galatasaray camiasına mal ediliyor. en azından taraftarlar ve seyirciler böyle hissediyor.

    espirileri ve futbola bakış açısı bazen hoş olabiliyor ama çoğu zaman bayağılaşıyor. bu nedenle hiçbir seyirci ya da taraftarın, rasim ozan kütahyalı'yı galatasaray temsilcisi olarak görmemesi gerekir. ben şahsen görmüyorum. galatasaray ve göztepe taraftarı bir şovmen gözüyle bakıyorum. yaptığı ve söylediği şeylerin çoğunluğu galatasaray taraftarının tasvip edeceği şeyler değil. izleyenlerin de bu psikoloji ile izlemesi gerektiğine inanıyorum. ne aykut kocaman, ne fenerbahçe, ne abdulkerim durmaz ne de haydar dümen biz galatasaray taraftarının gündeminde olmamıştır ve olamaz.

    espiri, hoşgörü, şaka futbolun tabiatında var ve olmalı da. ancak rakibini ağır şekilde incittiğinde bu espiri ve şaka olmaktan çıkıyor. fenerbahçeliler şu anda gerçekten üzgünler. rasim ozan kütahyalı'nın şakalarını ya da espirilerini kaldırabilecek modda değiller. o zaman biraz dengeli olmak gerekmez mi? ama dengeli olmak ile rasim ozan kütahyalı'yı yan yana getirirsen ateşle barut gibi berhava olursun. o nedenle ben bir galatasaray taraftarı olarak diyorum ki, rasim ozan kütahyalı, asla beni ve galatasaray taraftarını temsil etmiyor. yaptığı şakaların büyük bir kısmı rencide edici. zaten şaka ve espiri yeteneği de iyi değil. hele abdulkerim durmaz gibi sinir katsayısı yüksek bir fenerliye karşı yaptıkları çok aşırı. adam kalp krizi geçirecekmiş gibi duruyor. ne gerek var bu kadarına.

    espiri de şaka da dozunda olmalı. aşırısı allah muhafaza...
App Store'dan indirin Google Play'den alın