• 29
    bana göre kafası biraz karışık olan yazar arkadaşımız.

    --- alıntı ---

    bir tarafta fenerbahçe maçında 15 dakikada tek kelimeyle sıçan ve akabinde koşa koşa sahayı terkeden, trabzon maçında ve başakşehir gibi kritik maçlarda ortalarda görünmeyen ve anadolu maçlarında oynadığı vasat futbolla takımda yer edinmeye çalışan serdar

    --- alıntı ---

    hangi fenerbahçe maçının 15 dakikası eğer 2017/2018 sezonu ilk yarısında ev sahibi olarak oynadığımız maçı diyor ise göz doktoru tavsiye ediyorum kendisine. ama öncesinde vincent janssen'in maicon ve serdar'ın yardımı ile o arada nasıl etkisiz kaldığını sonra denayer ile birebir kalınca nasıl premier lig seviyesinde oynadığına bir baksın. ha serdar'ın o maçta yapmadığı ancak yaptı denilerek çalınan faulde, ona yapılan kambura yatma eylemi sonucunda sakatlanarak oyundan çıktığını da hatırlatayım.

    bana göre serdar ortalama üstü oynuyor denayer kötü eğer dediği gibi serdar'ın oynadığı top vasat ise denayer bildiğiniz sıçıyor demektir.

    gelelim diğer kafa karışıklığına o da bizim 10 numaralarımız ile alakalı

    belki wesley sneijder'i çok sevebilirsin, belki younes belhanda'ya daha ısınamamış olabilirsin, hatta ve hatta younes belhanda'nın wesley sneijder'in yerini hiç bir zaman dolduramayacağına inanıyor da olabilirsin.

    amma ve lakin gheorge hagi ile wesley sneijder kıyaslamak nedir ? hiç izlemediysen hiç bilmiyorsan hiç duymadıysan -ki nasıl olacak- anlayışla karşılayabilirim ancak. gheorge hagi'nin sağ kramponu edecek adam daha gelmedi bu lige ki hagi'nin kendisi bildiğimiz üzere solaktı.

    kendisine biraz daha az heyecan tavsiye ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın