resim
Gürkan Başkan
Takım:Karacabey Bld
Mevki:Stoper
Yaş:22
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 25
    ırkçı yabancı sınırının tamamen ortadan kalkması gerektiğinin vücut bulmuş hali. ne olacak bu gibiler futbolcu olacak da. eurola, dolarla maaş alacak. mankenlerle ferrarilere binecek. budur türk futbolcusunun şu anki tanımı. böyleleri oynamasın futbol.

    altyapıda tüm futbolcular afrika'dan, brezilya'dan getirilsin. akıl ve bilim buna engel değil. zaten genlerinden dolayı hem fizik, hem mental(düşünce) olarak fersah fersah öndeler. telefon, internet, gıda, makine, motor, araba... herşey ama herşey ithal zaten. ülkedeki tüm futbolcular da ithal olsun. meraklısı gitsin yurt dışında oynasın futbolu.

    1923'den beri türk futbolu, bunun gibileri sadece türk pasaportu var diye, kural ve sınırlamalarla zorla oynattığı için şampiyonlar ligi şampiyonu, dünya kupası şampiyonu olamadı. bir türk takımı yabancı sınırı ırkçılığı tamamen kalkmadan şampiyonlar ligi şampiyonu olamaz.

    sahadaki 11 yabancı olacak. ama yedek kulübesi de aynı kalitede yabancılardan olacak. bunlardan torpilsiz, yaş küçültmesiz, hakkıyla, çalışarak formayı kapan türk futbolcu da, avrupa'da aynı şekilde futbol oynayan türk futbolcularla milli takımda dünya kupası'nı alacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın