resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 1074
    3 kasım 2017 galatasaray gençlerbirliği maçında golü yediren futbolcu. o pozisyonda semih kaya olsaydı şimdi herkes gömüyordu haklı olarak.

    milattan önce oynadığı rivayet edilen maçlardaki performansından dolayı takımda kim beğenilmese yerine düşünülüyor bu adam, bu konu da beni düşündürüyor. bakıyorum ideal kadrolara falan yazılıyor, ön liberolara, serdar'ın yerine falan yazılıyor. birilerinin alternatifi olarak yazılıyor.

    yaşı da 23 olmuş. hani hepimizin gömdüğü semih kaya 20-23 yaş arasında 2 şampiyonluk, cl çeyrek finali, cl 2.turu falan gördü haa haberiniz olsun. baya da takımın as stoperiydi yani o zamanlar.

    şu adama verilen para cidden israf ya başka bir şey değil yani. hani en nefret ettiğim futbolcularımız bile en azından sahaya falan çıkıyor ara sıra. forma giyiyor yani, terliyor falan, görüyoruz la adamı ekranda onu diyorum işte. 2 hafta sonra yine florya'da yapılan antrenmanlar esnasında bir yerine bir şey olur 1 ay kaybolur ortadan.

    işin tuhaf tarafı sene başından beri oynayan ve de taş gibi oynayan serdar ''kronik sakat'' olurken güzel sözlüğümüzde, bu adamdan sürekli medet umuluyor. bildiğiniz gibi kendisinin en önemli özelliği istikrarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın