resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Sivasspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 824
    halı saha maçına çağrılmayacak, galatasaray ilk on biri seviyesinde olmayan, tek haneli iq'ya sahip ve sair şekilde, (altı çizili)tabanında çok da keskin sebepler bulunmadan(altı çizili), 5-1 kazandığımız 3 kasım 2017 galatasaray gençlerbirliği maçından sonra, bazı kendi taraftarları tarafından acımasızca eleştirildiğini düşündüğüm futbolcumuz. aynı şekildeki eleştiriler geçen hafta da yine kendisi üzerinden "ulan neden ilk on bir başlamıyor bu herif" şeklinde, fakat kendisinin teknik direktörüne yapılıyordu.

    yakın geçmişte bruma'yı saymazsak kaç kanat futbolcumuzu hatırlıyorsunuz galatasaray ilk on biri seviyesinde olan? haydi geçtim kanat kısmını, galatasaray ilk on biri seviyesinde bu senenin kadrosunu saymadığınızda -senelik kadrolarımız baz alındığında- kaç oyuncu hatırlıyorsunuz? tutturulmuş bir galatasaray seviyesi almış başını gidiyor inanılmaz. bruma'yı saymazsak dedim fakat kendisinin de girmediği popiş deliği kalmamıştır çoğu zaman. fm veyahut fut değil ki bu cayır cayır adamları satın ala ala kadroya yerleştirelim. herkes demiyo' muydu "ulan ne kadro kurduk be" diye kayseri, osmanlıspor maçlarından sonra?
    hayır bu sene haricinde, hiç öyle cayır cayır satın alıp yerleştirdiğimiz de görülmemiş...

    eleştirinin de bir tadı tuzu olmamalı mı acaba? ya gömülüyor kişi veya kişiler ya da fütursuzca övülüyor.

    çalışmasına, iyi niyetine, attığımız gollere katkısına, -her ne kadar eksikliklerini görsem de- (evet evet ben de görebiliyorum bazı hatalarını *) kendini takımına katkı vermek adına yırtarcasına çabasına teşekkür ettiğim, geliştirerek yardıradurmasını dilediğim sempatik futbolcumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın