• 598
    isteyen istediği girdiyi istediği gibi oylar. oylamanın doğru ya da yanlış kullanış biçimi yok. bu seri ofsayt veren ibne denen mevzu da şu. diyelim sen sözlüğü açtın, bir baktın ki ardarda entrylerin ofsaytlanmış. heh, işte o kişi seri ofsayt veren ibnedir. bildiğim kadarıyla da bu yaptığı yasaktır. bu başlık ondan bahsediyor.

    adamlar kendilerince bir entry giriyor. bu fikrin ya da bilginin neyine ofsayt verdin diye resmen ağlıyor. beğenilmek için mi yazıyorsun sen? ben böyle bu nasıl oflanır yazan gördüm mü, direkt basıyorum of'u. ne yahu burası? galatasaray sözlük mü, yoksa senin ego mastürbasyonu yaptığın bir yer mi? kimse kimsenin zırlamasını okumak için girmiyor bu sözlüğe kusura bakmayın. huzur bozmaktan başka bir halta yaramıyor bu yapılan.

    yazdığın bilgi doğru değilse, fikrine katılmıyorsam, katılsam bile üslubunu beğenmediysem, de'yi da'yı ayıramıyorsan, popülistlik yapmak istediğin hissiyatına kapılıyorsam, hele hele beğenilmedin diye isyan ediyorsan basıyorum of'u. on ve of bunun için var. vay be, neyi beğenip beğenmeyeceğimize karar veriyor adamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın