• 28957
    galatasaray sportif aş futbol direktörü cenk ergün ziraat türkiye kupası’ndaki sivas belediyespor eşleşmesini değerlendirdi.
    eşleşmeyle ilgili sorularını yanıtlayan cenk ergün “kupanın eleme usulü ile daha çok anlam kazandığını düşünüyoruz. grup usulü statülerde de kazandığımız ve kaybettiğimiz kupalar oldu ama bu biraz daha kupayı anlamlı kıldı. amacımız tabii ki değerli rakibimiz sivas belediyespor’u eleyip bir sonraki rakibimizi beklemek olacak” dedi.

    ligde son 2 haftada yaşanan puan kayıplarını da değerlendiren cenk ergün, “lig içerisinde çıkışlar olduğu gibi düşüşler de olabiliyor. teknik heyetimiz de düşüşlerin sebeplerinin farkında. inanıyoruz ki onlar yaptıkları çalışmalarla sorunları hallettiler ve ligin ilk haftalarında sergilediğimiz oyunu göstereceğiz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

    daha sonrasında eşleşmeyle ilgili olarak galatasaray televizyonu’ndan deniz gülen’in sorularını yanıtlayan galatasaray sportif aş futbol direktörü cenk ergün, eşleşmenin rövanşının zorlu hava şartlarında oynanama ihtimali ile ilgili olarak “rakibimiz oldukça ciddi bir rakip ama herkes tabii ki kupada rakibini elemek için mücadele verecektir. ilk maç evimizde sonra aralık ayında deplasmana gideceğiz. aralık ayı olması itibarıyla zor iklim şartlarında gideceğiz ama sonuçta bunlar futbolun içinde olan şeyler” değerlendirmesinde bulundu.

    galatasaray taraftarını da yarın oynanacak gençlerbirliği maçına davet eden cenk ergün, bu mücadele ilgili olarak “ligde son iki haftada beklentilerimizin üstünde puan kayıplarıyla kapattık. şimdi bunları telafi etme zamanı geldi. teknik heyet ve futbolcular da bu işin bilincinde olarak çalışıyorlar. yarın bütün taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. ceza aldık diye gelemeyen olmasın. muhakkak kombinelerini devretsinler. biz yine onların izlemekten zevk aldığı, özlediği galatasaray’ı sahaya yansıtacağız” şeklinde konuştu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın