resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13836
    kendisi gibi yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacımız var, ancak kendisi ihtiyaç duymadığımız oyuncudur. arda saha dışındaki günahları ile galatasaray forması giyme şansını kaybetmiştir. tabi ki ben sıradan bir taraftarım. arda benden kaç kat güçlü. gelmek isterse yarın gelir galatasaray'a. ancak sorun galatasaray'a gelmesi değil, galatasaray forması ile nasıl maça çıkacağıdır. yuhalanmaları hayal edebiliyordur arda ve bende net şekilde hayal ediyorum o sesleri.

    gelelim galatasaray futbol takımının ihtiyaçlarına. galatasaray futbol takımının ileride yaratıcı bir ayağa ihtiyacı var. elimizdeki hiç bir oyuncu yaratıcı değil. feghouli adam eksiltebilen birisi ancak ya kendisi yada tudor'un taktiksel anlayışı sebebiyle çizgiye gitmiyor, oyunu darlaştırıyoruz. böylece etkisini göremiyoruz. arda tipi oyuncu takım arkadaşlarına etkili paslar atabilecek, adam eksiltecek ve topu saklayacak bir tip. ilerideki oyun aklı işte. böyle bir oyuncumuz olmadığı için ileride istediğimiz hücum zenginliğini yaratamıyoruz ve fernando kitlendiği anda takımımız duruyor. devre arasında şart bence yaratıcı bir ofansif orta saha.

    başlığa gelirsek, türkiye'de kendisine galatasaray'dan gelecek bir ekmek yok. illa türkiye'ye gelmek istiyorsa kendisini sonuna kadar isteyecek bir aziz yıldırım var. biz kendisini oraya alalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın