resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2002
    tolga'nın genel performansını beğeniyorum. hocanın elini rahatlatan bir oyuncu, takıma seviye atlatamasa da zenginlik katıyor.
    özellikleri tam anlamıyla elverişli değil fakat sol kanatta elinden geleni yaptı. bence ideal pozisyonu fernando ve ndiaye ile beraber orta 3'lü. bu pozisyonda belhanda ile birlikte rakibe ve form durumuna göre değerlendirilebilir.

    fakat büyük oranda kendisinin ve rodriguez'in başlıklarının maç günlerindeki hali yüzünden maç günlerinde sözlüğe girmiyorum. sadece başarısız bir pas yüzünden hakaret hatta küfür ediliyor. maçın geri kalanında iyi de oynasalar, maçı çeviren oyuncu bile olsalar en fazla hakaret dolu entry gelecekteki bir maçtaki ilk pas hatasında girilmek üzere siliniyor.

    cevap hakkı olmayan birine küfür veya hakaret etmek zaten başlı başına karakter zayıflığı ama özellikle takım için elinden geleni yapan bir oyuncuya hakaret etmenin mantığını anlayamıyorum. büyük ihtimalle normal bir eleştiri yapmak için gerekli olan donanım eksikliğinden olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın