• 138
    esasen kendisi muazzam kariyerli bir insandır. belki de sözlükteki birçoğumuz daha portakalda vitamin dahi değilken ülke basketboluna oyuncu olarak katkı sağlıyordu. fransa'da koçluk yaparken de muazzam işler başardı.cholet basket ile birlikte fransa'da fırtınalar estirdi. ama türkiye'de koçluk olarak umduğunu bulamadı.
    şimdi sıkıntı şurada. galatasarayımıza şu anda kim gelirse gelsin dikiş tutturamaz. ergin hocanın son sezonu ile birlikte resmen serbest düşüş yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. şu anda takımımızın başına phil jackson gelse o da kurtaramaz. kadro yetersiz, bütçe inanılmaz zayıf. ne yazık ki camia olarak resmen kanserli bir hücre olarak görmeye başladık bu şubeyi. futbol kadar demiyorum elbette ama en azından onun 1/3ü kadar bir bedelin , şayet başarı isteniyorsa, düzenli olarak bu şubeye aktarılması lazım. eğer böyle olmazsa playoffları 8. sıradan zorlamaya çabalayan bir takımdan daha fazlası ne yazık ki olamayız.
    bu yüzden her ne kadar artık koçluk vasıfları zayıflasa da sadece erman kunter'e suç bulmak yanlış bir düşünceymiş gibi geliyor. oktay mahmuti ile yükselme, ergin ataman ile şahlanma süreci yaşayan basketbolumuz şu anda duraklama kısmını es geçerek direkt çöküş aşamasına doğru ilerliyor ne yazık ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın