• 15
    beşiktaş dün gece aldığı 1 puanla çok ciddi bir avantajı elinde tuyor ve yüksek ihtimalle de gruptan çıktı ama aslında tek bir maç ile her şey tersine dönebilir.

    4. maçlardan sonra şu anki puan durumu,

    beşiktaş - 10
    porto - 6
    rb leipzig - 4
    monaco - 2

    şöyle bir senaryo var,

    5. maçlar bjk-porto ve monaco-leipzig

    bjk-porto maçı yine saat 20'de oynanacak ve porto bjk'yi yenerse monaco'nun grupta ikinci olma şansı kalmıyor ve o koşullarda oynanacak olan monaco-leipzig maçında monaco'nun motivasyonu düşebilir. leipzig bir galibiyet alabilir.

    o zaman da son maçlar öncesi puan durumu,

    bjk 10
    porto 9
    rb leipzig 7
    monaco 2

    oluyor ve bjk'nin gruptan çıkıp çıkamayacağı bile son maça kalıyor. porto evinde iddiasız monaco'yu yener leipzig de 3 farkla bjk'yi yenerse beşiktaş uefa'ya katılıyor. düşük de olsa böyle bir ihtimal var.

    ben bu senaryo ile niye bu kadar ilgilendim onu anlatayım. öncelikle ben beşiktaş'ın bu gruptan çıkacağına eminim bu saaten sonra aksi büyük taşak konusu olur zaten.

    ama işin son maça kalmasını istiyorum. çünkü 6 aralık 2017 rb leipzig beşiktaş maçından önceki hafta sonu 2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçı var. ister istemez bu durum beşiktaş'ın aklında olacaktır. sakatlık/rotasyon vb seçim yapmak zorunda kalabilirler. her türlü bize yansımasının iyi olacağını, olmazsa bile beşiktaş'ın bu sefer e almanya'da zorlanacağını düşünüyorum.

    yani dediğim senaryo gerçekleşirse asrın en büyük fiyaskosu olur. fener'in 0 puanla çıkamamasını falan geçer bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın