• 814
    mevzu bahis sitcom ise önce daha iyisi yapılamayacağından emin olduğum seinfeld, sonra hastası olduğum friends hemen ardından da two guys, a girl and a pizza place gelir. how i met your mother, two and a half man, the big bang theory ise sürekli kendilerinin en iyi olduğunun savunulduğu -ki friends de dahil edilir bunlara- tartışmalara kurban gitmiştir. her biri damaklarda bambaşka tatlar bırakır orası ayrı.

    sitcom olmayan 3 adet komedi dizisini de dahil etmek istediğim kulüptür.

    2. sezonundan itibaren danny de vito'nun da kadrosuna dahil olduğu tam bir absürtlükler silsilesi it's always sunny in philadelphia, jason shwartzman, ted denson, zach galifianakis'in başrollerini paylaştığı bored to death ve son filmi baby driver ile amerika'ya açılan, shaun of the dead, hot fuzz, the world's end üçlemesiyle gönüllerde taht kuran edgar wright'ın yönettiği, muhteşem insan simon pegg ve jessica hynes'ın hem yazıp hem de nick frost ve mark heap ile başrollerini paylaştığı, ingiliz komedisi denince aklıma ilk gelen dizi olan spaced.

    dipnot: arşivlemek adına two guys, a girl and a pizza place'in "tamamına", türkçe altyazılarıyla beraber sahip olan ve paylaşmak isteyen veya nasıl sahip olacağım konusunda bilgilendiren olursa canını yemek isterim.

    edit: düzenleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın