resim
Ali Turan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Konyaspor
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 642
    bir insanın heteroseksüelliği ne derece haber niteliği taşıyorsa homoseksüelliği veya biseksüelliği veya aseksüelliği de o derece haber niteliği taşımalıdır. ha henüz realite o değil belki... ama ideal olanından, insani olandan bahsediyorum ben.

    öte yandan boşanma davaları çok ilginçtir.
    mesela hayatı çocuğunun bakımı üzerine kurulu bir müvekkilim hakkında, evini ayırıp başka bir kadınla yaşamaya başlayan kocası, "gecenin ikisinde telefonundan bar sahipleri arıyor, abi gel karını al biz ücreti kendisinden tahsil ettik, bu sarhoş ayılmıyor diyorlar" diye ithamda bulunmuştu. demek istediğim boşanma davalarında dilin kemiği yoktur. her türlü pis iftira atılır. özellikle ortada paylaşılacak bir kaç milyon varsa... dolayısıyla karşı taraf tamamen alacağı tazminatı büyütmek, nafakayı yüksek tutmak adına bu tarz iddialarda bulunmuş olabilir. ya da gerçekten öyledir bilemiyorum. bu tamamen davanın ilgi alanındadır. fakat bu davadan bir yargı çıkarmaya çalışmak boşanma davalarının yapısı itibarıyla son derece saçmadır.

    bir boşanma davasında erkek kendini kadın gibi hissediyor bile olsa taraflardan birinin karşı tarafın iddiasını kabul etmesi anlamsız olacağına göre mantık olarak haber yanlıştır. zira ali turan'ın kendini nasıl hissettiğini ali turan'dan başkası bilemez ve ispatı da mümkün değildir. eğer kabul ediyorsa zaten iş anlaşmalı boşanmaya gider ki o zaman da sebep yazılmaz.

    dolayısıyla haberi çıkaran medya organının başının derde girmesini de kuvvetle muhtemel görüyorum. sanıyorum araştırmadan sadece ali turan'ın eşinin iddiasını yazdılar.

    ali turan'ın veya bir başka insanın cinsel kimliği kimseyi ilgilendirmez. bunu mühim habermiş gibi girmek ise bence basın etiğine girmez. son derece çirkin bu haberi kınıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın