• 77
    bu maçın olduğu akşam evde bizim aslan bey'le oynuyoruz. bir taraftan da tv.açık ben de ara ara bu maçın skoruna tv.den bakıyorum. baktım kayseri atmış ilk yarı bitmeden, dedim ikinci yarının başında 1-1 olmazsa bu maçta puan kaybı gelir. nitekim daha ilk yarı bitmeden 1-1 oldu, 2. yarının başında da 2-1.

    teoride benim söylediğim tuttu :)

    neyse sonra bir ara gene baktım 3-1 olmuş "hay mk ya, çekilmez şimdi bunlar bir iki hafta kafa sker" dedim içimden.

    bir süre sonra kanal değiştirirken üstte 3-2'yi görünce aha dedim bunlar puan kaybedecek.

    sonra aldım telefonu elime bazı illegal yayın yapan şerefsizleri şikayet edeyim diye. 87. dakikada açtım maçı.

    bizim paşa çizgi film istedi, ben telefonu elime alınca, ben de dedim gel maç izleyelim, hiç de öyle maç izlemez uzun süre, sıkılıyor 4.5 yaşında çocuğu ne kadar tutabilirsin o şekilde.

    neyse oturduk koltukta yan yana maçı izliyoruz, 2 dk sonra bu başladı "baba bana telefondan çizgi film açar mısın?" demeye.

    ben de "kırmızılılar gol atınca açacağım oğlum" dedim. "tamam baba kırmızılar gol atınca bana çizgi film aç" dedi anlaştık.

    kayseri baskı kurdu ama fener de 5'e 3 falan kaçırıyor. zamana oynuyorlar falan. dedim böyle bitmez bu maç bir mallık yapmaları lazım.

    90+2 gibi içimden şöyle geçirdim, "allah'ım bu adamlar şike yaptılar bir sürü emek çaldılar, insanların hakkını yediler, bunlar iyi insanlar değil, benim dediğim gibi insanlarsa lütfen bu maçta puan kaybetsinler"

    kayseri kısıtlı zamana rağmen topu şişirmeyip sağ kanattan ort yapmaya çalışıyor sürekli. neyse en sonunda maçın son dakikasında maç da bitmek üzereyken hasan ali kaldırım'ın aptalca faulü sebebiyle serbest vuruş oldu. kayseri kalecisi koşarak geldi, bir şeyler olacak hissediyorum.

    deniz türüç ortayı yaptı, top arkaya gitti adam kaleye vurmaya çalıştı top orta oldu ve gyan kafayla sokunca (u: soktu çünkü o gol değil boru olduğu için :() ben hahahahahahahah derken maç bitti.

    mutlu mutlu döndüm oğluma, maçı kapatıp çizgi film açtım, öptüm başından ve,

    "al oğlum kırmızılar gol attı" dedim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın