resim
Ali Turan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Konyaspor
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 640
    eşcinsel olmadigini aciklayan futbolcu. iki ihtimal var; birincisi tazminatsiz bosanabilmek icin eşcinselim diye yalan soylemis olmasi. ikincisi ise aslinda ali turan eşcinsel oldugu haberi dogru ama kendisi toplumsal sebeplerden oturu bunu yalanliyor. benim tahminim ikinci secenegin hakikat oldugu yonunde.

    diger yandan, bildigim kadari ile -ilaclarla hormon takviyesi alan kisileri saymazsak- eşcinsellik bir tercih degil. ali turan dogdugu andan itibaren bu hormonlara sahip olmus olabilir, o yuzden erkeklere ilgi duyuyor olabilir. tercihine saygi duyuyorum demek, ‘haydar abinin sakali cikmiyor ama kendi tercihidir saygi duyuyorum’ ya da ‘burhan abinin de boyu biraz kisa ama kendi bilir, beni ilgilendirmez’ demek kadar komik bence.

    ancak yine de, gerek turkiye’de gerekse bati toplumunda, unlu birisinin eşcinsel olmasi haber degeri tasir, ki kevin spacey’nin eşcinsel oldugu haberi daha bir kac gun once her yerde dolaniyordu. ali turan eşcinsel olabilir, bu da beni ancak ‘arda sinem kobal’dan ayrildi’ haberi kadar ilgilendirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın