resim
Mariano Ferreira Filho
Takım:Atlético-MG
Mevki:Sağ Bek
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 402
    yeteneği bir tarafa, karakter olarak da takımımıza çok yakışan bir isim mariano. maç içinde sorumluluktan kaçmaz, gereksiz tartışmaya girmez. ilerde işi mi bitti? kafasını önüne eğer hemen görev bölgesine koşar.

    trabzonspor maçında dikkatimi çeken bir olayın da içindeydi. maçın bitiş düdüğüyle birlikte garry sinirli bir şekilde hakeme doğru giderken mariano garry'nin önünü kesti ve "boşver işine bak tartışmaya girme" dercesine garry'i adeta sarstı. garry de ondan sonra bi tebessüm etti ve hakeme daha sakin bir şekilde itiraz etti. her futbolcu sinirlenir maç içinde, böylesi bir maç sonrası hakeme koşar hemen, eminim mariano da sinirleniyor fakat aklıyla kontrol edebiliyor duygularını sanki. neyin doğru neyin yanlış olduğunu hızlıca analiz ediyor bence. maçtan sonra hakemden çok kendisine, oynadığımız oyuna kızdığına eminim. bence o da bilincinde, sen iyi oynarsan hakemi de yenersin. öncelikle kendini eleştirmek zorundasın.

    mariano hem çok akıllı hem de karakterli bir futbolcu, aynı zamanda muazzam yetenekli. bir futbolcunun top kontrolüne bakmakla kalitesi anlaşılır zaten. mariano da top kontrolü üst düzey bir futbolcu. seviyoruz seni mariano, umarım kendine iyi bakar ve uzun yıllar üst düzey hizmet edersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın