resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 990
    şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz gerektiğini gösteren oyuncumuz. sabri'yi sevmemin nedeni alt yapdan yeitşmiş olması ve gerçek galatasaraylı olmasıdır. yıllarca sağ bek aradık tam uğur kendini göstermeye başladı, çok şanssız bir şekilde sakatlandı. sabri çıktı ve elinden geleni yaptı. bugün uğur oynadığında kesinlikle arkasında dururum oynasın derim ama sabri o formayı kolay kolay bırakacak gibi durmuyor. bu sene bence harika oynuyor.

    türkiye liginde sabri kadar bindirme yapabilecek kaç sağ bek var. kaçı yüreğini sabri kadar ortaya koyabilecek, kaptırdığı topun peşinden 30-40 metre koşup kapmaya çalışacak. kaçı sabri kadar hızlı, hırslı, üretken,ve takımına bağlı. gökhan gönül bu kategoriye girer ama şöyle bir durum var gökhan son dönemde ki milli maçlarda ne kadar iyi oynadı? son dönemde milli takımda sabri oynasa ve bu sezon ki performansını gösterse gökhan gönülden daha başarılı olmaz mıydı? milli takıma daha fazla katkı sağlamaz mıydı? fenerbahçeliler gökhan'ı el üstünde tutarken bizim sabriye bakış açımız niye farklı?

    övgüyü hakediyor kesinlikle hakediyor. kötü şut çekebilir, iyi orta açamayabilir ki bu sene ortalarıda tehlike arz ediyor. ama keita ile çok iyi uyum yakaladılar. keita ve sabri beraber oynadığında galatasaray'ın sağ kanadı hem çok hızlı, hem çok tehlikeli, hem çok üretken hem de defansif açıdan daha güvenilir olacaktır.*

    hala genç, hala kendini geliştirebilir* ve şutlarını geliştirdiği takdirde çok daha iyi olacaktır. galatasaray'a kaliteli ve hızlı bir defans geldiğinde daha etkili olacaktır ve daha güvenli oynayacaktır. ama sadece o yetmez bu iyi oyununa tam destek vermeliyiz ki kendine güvensin bu takımın küçük emrah'ı* değilde as oyuncusu olduğunu bilsin.

    son sözüm; kewell'a verdiğimiz desteği ve sevgiyi biraz olsun* hakediyor. aynı şekilde arda, aydın, uğur ve diğer altyapıdan çıkan oyuncularımızda bu desteği sonuna kadar hakediyor. yabncı oyuncuya verilen destek yerli oyuncuya ve altyapıdan çıkan oyuncuya verilse çok farklı bir galatasaray, bir milli takım ve bir lig izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın