• 2525
    roma-chelsea -> 2.5 üst

    chelsea'de moses kesin, kante muhtemelen yok. roma'da da karsdorp, emerson ve manolas yok. ingiltere'deki maç 3-3 bitmişti. bu maçta da benzer gollü bir maç bekliyorum. kg var da denenebilir, üst de denenebilir. kg var 1.25, üst 1.4. oran yükseltmek için üst diyorum

    atletico madrid-qarabağ -> 3.5 alt

    atletico madrid, böyle maçlarda pek de fazla asılmıyor. bir an evvel skoru, hatta iki-üç farkı bulup top çevirme oyununa dönüyorlar. carrasco büyük ihtimal yok, koke'de de sakatlık şüphesi söz konusu. ben 3'ten fazla gol olmayacağını düşünüyorum, kg yok da ciddi düşünülmesi gereken bir bahis. 3.5 alt 1.35, kg yok 1.2 oranı var. bence 2-0 veya 3-0'lık bir atletico galibiyeti göreceğiz.

    basel-cska moscow -> 1.6

    ilk maçı deplasmanda 2-0 kazanan basel, evinde yine favori. cska ligde de oldukça problemli. son üç resmi karşılaşmalarında (2 lig, 1 cl) galibiyet alamadılar. son galibiyetleri 15 gün önce, 14 ekim'deki krasnodar maçında. basel son 8 maçta yalnızca iki kez berabere kaldı, 6 kez kazandı. havaya girince basel çakar sana :(

    manchester utd-benfica -> h1

    benfica 3 maçta 0 puanla son sırada. manchester united ise 3/3 ile başladı. deplasmanda oynanan maçı benfica'nın kalecisinin acemiliği sayesinde 1-0 alarak kayıpsız geçmişlerdi. martial acayip formda, özellikle sonradan girdiği maçlarda inanılmaz katkı sağlıyor. bence 3-1, 2-0 gibi bir manchester galibiyeti çok olası. benfica burada da avucunu yalar. aynı zamanda üst de önerebilirim, manchester united ile benfica, oynadıkları son üç maçın hepsinde 2.5 üst bitirmişler. aynı zamanda old trafford'da oynanan son üç benfica maçında da manchester united en az 2 gol atmış. üst veya handikaplı manchester bence bu akşamın en sağlam maçlarından.

    psg-anderlecht -> h1 (dep:2 gol)

    iddaa taraf bahsi dışında -ki o da handikaplı- bir şey açmadı. direkt yapıştır 4-6 gol geç. hatta +7 oynayanlar bile çıkabilirdi. 4-5 gollü bir psg galibiyeti bekliyorum. ama asıl önceliğim, hatta banko 3.5 üsttü, ama malesef açık değil.

    celtic-bayern -> üst

    bir diğer üst diye bağıran maç. bayern'in de, celtic'in de bu sezonki bütün maçları üst bitti. zaten heynckes geldikten sonra bariz bir toparlanma yaşadı bayern. rakibe kamikaze gibi saldırıyorlar, önüne gelene 2'şer, 3'er gol atmaya yine başladılar, tıpkı şampiyonlar ligi şampiyonu oldukları 2013 yılındaki gibi. celtic'in de direnebileceğini pek sanmıyorum, bayern sallar en az 2-3 tane. handikaplı bayern, ya da 2.5 üst oldukça cazip. 3.5 üst riski için de girilebilir, celtic'de simunovic, sviatchenko yok. bayern'de de neuer sonrası ulrich oynuyor ve oldukça kötü bir kaleci.

    benim kuponum

    roma-chelsea üst
    celtic-bayern üst
    atletico-qarabağ 3.5 alt
    manchester united-benfica h1
    basel-cska 1

    toplam oran: 5.44

    sporting-juventus ve olympiakos-barcelona maçlarından emin değilim. sürpriz düşünenler, juventus h0, barcelona maçına da 2.5 alt diyebilirim, ama ben de pek güvenmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın