• 29
    bu maçı fenerbahçe kazanabilir, kaybedebilir ancak bir gerçek var ki fenerbahçe bok gibi top oynuyor. fenerbahçe futbolun temel gerekliliklerini sağlayan her takıma karşı zorlanıyor. ancak bu herifler maçı kazanırsa ne olacak biliyor musunuz? hepsi etrafta ''biz geliyoruz'' diye dolaşacak. medya ''fenerbahçe geri döndü'' diye yazacak. bizim taraftar da şampiyonluk gitmiş gibi davranacak.

    eğer bu maçın ilk yarısını fener değil biz oynamış olsaydık şu an solda şunları görürdük:
    igor tudor(43)
    younes belhanda(24)
    tolga ciğerci(18)
    ndiaye(13)

    bakın bu heriflerin sene başından beri oynattığı dirar tam anlamıyla bir bok yapamıyor, hayvan gibi para verdikleri guilano'nun adı bile duyulmuyor, kameni saçma sapan topları alıyor ancak bu herifler rakip futbolcuya sarı kart verilmese ve maçı kaybetseler olayı hakeme bağlıyorlar. biz taş gibi de oynasak, kötü de oynasak hakem bizi doğrasa bile sürekli kendi camiamızı suçluyoruz. bu adaletin olduğu bir yerde senin ileri gitmeni sağlar ki bu ülkede bile sağlıyor az da olsa ancak genelde yansıması diğer hafta hakemin daha fazla doğraması oluyor.

    en kötü ihtimalle iki rakibimizden de 5 puan öndeyiz, genel olarak onlardan çok daha iyi bir performans sergilemişiz ancak 2 puan kaybıyla her şeyi sildik gibi bir görüntü var. bunun en büyük nedeni bu yazdıklarım ve dursun. dursun gelmeden 2 sene önce 8 puan gerideyken şampiyonluğa inanan ve gelmeden önceki sene şampiyon olan takımın taraftarı şu an bu kadar kırılgan çünkü en ufak bir güven yok. dursun ile başarı geleceğine ihtimal vermiyoruz. olay bundan ibaret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın