resim
Erman Toroğlu
Görev:Eski Hakem
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 839
    oturup futbol dinlemek için, analiz için kendisini dinlemem. kendisi de böyle bir şey iddia etmez muhtemelen. gerçi a spor'a geçtikten sonra biraz daha saha içini konuşmaya başladı o ayrı.

    ancak kendisinin sevdiğim tarafı samimiyeti. demek istediğim şey şu: bu adam ne düşünürse onu söyler. yanlış düşünüyor olabilir, ancak kendi fikridir buna eminim. ahmet çakar gibi ortalığı karıştırmak için davranmaz, şark kurnazlığı yapmaz, yağcılık yapmaz kimseye. yerli yabancı tanımaz, sevmediği bir şey yapılırsa bunu net ifade eder. argo konuştuğu olur, kaba saba hareketleri vardır ancak bunları doğal yapar çoğu zaman. şovmenlik de yapar, hem de iyi yapar. gündeme gelmek için büyük konuşur ancak kendisi zaten bu durumu inkar etmez. hani hep futboldan alakasız şeyler konuştuğu falan söyleniyor ya, kendisine bu sorulduğunda: ''bu ülkede futbolun durumunu herkes biliyor. zamanında yanlışları çok eleştirdim, sonra sanki benim inadıma daha da batırıldı futbol. baktım ben de bir şey düzelmiyor, kara mizah yapmaya başladım.'' gibisinden bir şeyler söylemiştir katıldığı programda. yani o yemek tarifleri, muz yedirmeler falan bilerek yaptığını söylemiştir, kendince böyle eleştiriyor aslında ülkedeki futbolu. onun dışında dediğim gibi kendisinin samimi olduğunu düşünüyorum. katılmadığım fikri de çoktur ama kimsenin kalemi olduğunu, bir şey amaçladığını düşünmüyorum.

    bir de bazen denk geliyor. ilker yağcıoğlu, alp pehlivan gibi tam anlamıyla vasıfsız tipleri çocuk gibi azarlıyor, bağırıyor o çok hoşuma gidiyor. hiçbiri de sesini çıkartamıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın