• 10931
    romantik entryler girince iyi taraftar, iyi yazar olunacağı varsayılan sözlük.

    bir örnek verelim. şimdi burası milan sözlük olsa ve hepimiz de milan taraftarı olsak milan’ın doğru yönetildiğini, yapılan transferlerin doğru olduğunu, teknik kadroyu ve takımı sonuna kadar desteklememiz gerektiğini mi söyleyecektik? milan teknik ve idari açıdan, amiyane tabiriyle mal gibi yönetiliyor, sikko transferler yapıyor ve sonuçları ortada. avrupanın devi gözüyle bakılırken ikinci sınıf italyan takımına döndü.

    ben galatasaray taraftarıyım. galatasaray başarılı olunca en çok ben sevinirim. şimdi birileri futbol takımının en büyük sorunu olan direktör meselesini bırakalım diyor. ya ne yapmalıymışız? hakem kötüymüş te ondan olmuş demeliymişiz. 1980 lerden beri futbol takip ederim, hakemlerin galatasaray’a desteği bir olmuşsa kösteği en az 5 olmuştur. o yüzden hakemi falan bırakacaksın. hakem rörörö deyince iyi yazar, iyi taraftar olunmuyor. takım da teknik direktör de oh suçu hakeme yükledik yırttık diyor.

    sizin de kaybettiği maçlarda hakeme çemkiren şenol güneş’ten, hiç farkınız kalmıyor.

    iyi takım hakemi de yener, penaltımıs verilmedi ondan yenildik demez. rakibin golü üfsayitti de demez. iyi takım farzeder ki o pozisyon bir dakika içerisinde oldu ve bitti. o pozisyonu unutur. geriye 89 dakika kaldı, 89 yeni atak geliştirmeliyim der. devam eder ezer geçer. iyi takım on kişi kalır arsenal karşısında avrupa kupası alır.

    prandelli olmaz dedik, sebepleriyle anlattık en ofsayt entrylere girdik.
    rijkerink olmaz dedik yine çok bilen ergen romantiklerin hedefi olduk.

    şimdi de tudor, takım defansı ve kondisyon dışında bu takıma bir şey veremez diyoruz, veremeyecek. zarardan dönmek gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın