• 5808
    beraber şöyle bir hesap yapalım. 2 hafta öncesine gidelim. 14.10.2017 konyaspor maçı sonrası fark fb ile 8. bir sonraki hafta derbi var. yenmemiz halinde fark 11.
    sonraki hafta 29.10.2017 trabzon deplasmanını kazanmamız halinde belki fb ile fark 14, ts ile 15 üzeri fark. keza bjk büyük baskı altına girecekti.
    şimdi size soruyorum: 10. haftadan, bu iki maçta 6 puanı bize yazdırıp, iki rakibi doğrudan şampiyonluk yolunda devre dış bırakırlar mıydı? tabii ki bırakmayacaklardı.
    yani bize 6 puanı zaten yar etmeyeceklerdi. peki ne olurdu? fb,3 ts,1 puandan 4 puan ideal olurdu. her şey güllük gülistanlıktı şuan. peki biz kaç puan aldık: 1. fb ve ts maçlarındaki hakem yönetimine rağmen. kısaca hesaplardan sadece 3 puan saptık. bu kadar velvele, karamsarlık 3 puan için mi?
    enseyi çok karartmanın manası yok. önemli olan toparlanıp ayağa kalkmak. bizim o gücümüz ve kalitemiz var. bunu biz de, takım da biliyor. soru taraftar olarak inanıyor muyuz? bence büyük gs taraftarı ve takımı 3.11.2017 gençlerbirliği maçında herkese gereken cevabı en güzel şekilde verecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın