• 5807
    beyefendilerin götleri pamuk helvadan galiba o yüzden sert yerlere oturmak istemiyorlar. bakın değerli renktaşlar ya da renktaş demesem mi sizin derdiniz omo bon domoştom 13 tommozdo todor kovolmoloydo ilk kez böyle bir cümle kurdum ama hak ediyorsunuz yani. o sövdüğünüz fenerbahçe ve beşiktaş taraftarı sizin yüz katınız kadar destekliyorlar takımlarını.

    ne bekliyorsunuz 10 hafta 10 galibiyet yehhuuuu. yok abiciğim böyle bir şey. yenilecek tabi ki bu takım. ama bu kadar şerefsizce yenilmesi sağlanarak değil. tudor'a gösterdiğiniz tepkinin yarısını hakeme göstermediniz. evet birkaç haftadır iyi oynamiyoruz da bunun tek sebebi biz miyiz? atak yapamıyoruz be. her top kapmamız faul ve kart ile sonuçlanırken rakipler oyuncularımızı sakatlayacak derecedeki müdahaleleriyle kimi zaman faulsüz kimi zaman da sadece faulle oyuna devam ediyorlar.

    sizin derdiniz ne çözemedim ama bu kadar dert etmeyin. takımınıza şu sürekli sövdüğümüz rakip taraftarlar kadar destek verin yeter. ayrıca maçtan önce yazdığınız bokları tudor yapınca bu nasıl hoca, leş çomar, büyük takım hocası olamazzz1!1!1!1!!! diye iki yüzlülükle eleştiri kisvesine bürünerek kötülüyorsunuz.

    elinizi vicdanınıza koyun. ayrıca kulübemizde ronaldo falan yok. bazı pek muhterem suserler değişikleri beğenmiyor ya hani onlara sözüm. isterseniz sinan gümüş ile koray günter'i falan alsın tudor oyuna ha ne dersiniz futbol ulemaları?

    bunu da belirteyim kesinlikle futboldan çok anlamam. sadece türkiye ligi'ni takip ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın