• 7
    sistematik halde süslenerek sunulan insan sömürüsünün bir başka örneğine daha tanık oluyoruz.

    neredeyse ülke ne yazık ki bokun altında kalan bir tabaka şeklinde dururken; ekonomik krizlerden, enflasyondan, döviz kurlarından, işsizlik oranlarından, cinayet ve sapıklıklardan, eğitim sorunlarından geçilmeyen haberlerden uzaklaştırmak için piyasaya sürülmüş yeni bir karttır.

    ben bu programların reyting yada insanların eğlenmesi için yapıldığına inanmıyorum. beyinler nasıl meşgul edilir, algı nasıl başka yöne çekilir, ülke insanın bir bölümü zaten kaba, insanlar gergin; "dövüştür kapitalist düzende başarılı olamayan insanları", "ünlü olmanın tadını doymamış, paraya doyamamış insanları" ,azdır kudurt sal birbirinin üzerine.

    büyük bir boş iş. kadroya baktım en kariyerli adam baki mercimek...

    ilgi, para ve şöhret açlığında her yola gelen adamlar. bunlar üzerinden kanka ayağına para kazanıp, politik bir kukla olmak ve tv kanallarında algı yönetmek, dikkati başka yöne çekmek. işte tüm mesele bu.

    senaryolu, program yazıldığında kimin kimi yeneceği konuşulmuş, kavgalar ve gerginlikler önceden çalışılmış, hangi olay olursa gündemi daha fazla meşgul eder gibi noktalar düşünülmüş, ülke insanlarını uyutmak üzere yayınlanacak yeni program.
App Store'dan indirin Google Play'den alın