• 113
    takımımızın tribününde takımımızı destelemek amacıyla hazırlanmış olan, üzerinde çok emek harcanmış ve yaratıcı bir eser olan bu koreografinin galatasaraylılar tarafından niye bu şekilde eleştirdiğini bir kez daha düşünün. varlığı ile ilgili bir beklentinizin olmadığı, para veya zaman harcamadığınız, üstelik maçı televizyondan izliyorsanız otuz saniye izleyip unutacağınız bir görüntü. üstelik bu koreografiyi sabahattin şirin maçtan bir gün önce arkadaşlarıyla sucuk yerken icat edip arena’ya getirmedi. çoğu üniversiteli yüzlerce galatasaray taraftarı bir araya gelip, geçen sene kullanılmış pankart üzerinden amatör bir ruhla haftalarca gece gündüz emek vererek hazırladı.

    elbette ki yıllardır bir komplo üzerinden şikeci olarak anıldığını düşünen ve bu durumu kabullenemeyen bir takımın taraftarları, kendilerini bilinçaltında rahatlatmak için aynı komplo zihniyetiyle ezeli rakibine, onlara bu şikeci lekesini bulaştırdığını düşündükleri fetö üzerinden saldıracaktı. tıpkı, o günden sonraki başarısızlıklarının verdiği rahatsızlığı da bilinçaltlarında federasyon ve hakemlere bağlayıp, ofsayt olmayan pozisyonda 4.5 metre ofsayt olduğunu iddia ettikleri gibi. tıpkı, her galatasaray galibiyetinden sonra başarısızlıklarını inkar edebilmek için yendiğimiz her takımın küme düşeceğini söylemeleri gibi.

    yaşadıkları psikolojik sıkıntıya bizi de ortak etmek ve takımımızı bu saçmalıklarla meşgul etmek için yarattıkları bu absürt ithamları takipçi ve reytinge ihtiyacı olan medya maymunlarını kullanarak sosyal medya ve televizyon üzerinden bize ulaştırıyorlar. dolayısıyla burada onların argümanlarıyla koreografiyi eleştirenler galatasaraylılar da maalesef tuzağa düşerek keşke bu koreografi hiç olmasaydı da kimse bize laf etmeseydi diye düşünüp, verilen mesajı hiç anlamıyormuş gibi galatasaray’ın rocky ile alakasını sorguluyorlar, daha önce hiç galatasaray tribünlerinde bulunmamış gibi koreografinin çizim kalitesini eleştiriyorlar, hatta abartıp sylvester stallone’nin geçmişini inceliyorlar. aslında rakibin tam olarak istediği şekilde bize yöneltilen saçma iddiaları gereğinden fazla ciddiye alıp, rahatsızlıklarını yüzlerce renktaşının emeği olan masum bir koreografiden çıkardıklarını farketmiyorlar.

    yapanların ellerine sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın