resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1794
    önüne gelen topu ileri kontrolsüz bir şekilde şişirmemek adına fenerbahçe maçında* janssen'e top kaptırma riskini alan ama topu ileri şişirdiği iddia edilen stoperimiz. herksin farklı farklı maçlar izlediğini kanıtlayan oyuncularımızdan biri. bunu kanıtlayan diğer oyuncularımız için; (bkz: younes belhanda) (bkz: tolga ciğerci).
    zamanında maicon'a da baya sallanıyordu ama şu anki durum malum. maalesef serdar aziz'in bu önyargıları yıkması baya baya zor olacak. sık sakatlanma durumu da buna engel oluyor. deseler ki serdar aziz illa sağ ayağına topu almak için bu sezon iki kere pozisyon yememize sebep oldu saygı duyacağım. ama ileri top şişiriyor demek falan komik oluyor. hatta şöyle söyleyeyim; maicon her maç olmasa da arada bir topu gelişine uzaklaştırırken serdar aziz bundan imtina ediyor.

    serdar aziz'i ramos falan diyerek şişirmek ne kadar yersiz ise gerçek dışı argümanlarla yermek bir o kadar yersizdir. son olarak da hakkında oyuncu profilini çıkaran whoscored sitesinin linkini koyuyorum. bu sezon özelinde maçlardaki istatistiklerine göre çıkan oyun sitili özelliklerinden biri kısa pas yapmayı sever şeklinde olmuş. güçlü yönlerinden biri ise pas vermek. söyleyeceklerim bu kadar.

    https://tr.whoscored.com/...625/Show/Serdar-Aziz
App Store'dan indirin Google Play'den alın